Behandelingen

Behandelingen

Lees meer over onze behandelingen

Welkom bij een tandprotheticus die het net even anders doet. ⁣
Loftus Tandprothetiek staat voor u klaar. Voor een nieuw kunstgebit of voor reparaties aan uw kunstgebit behandelen we u in een vertrouwde en veilige omgeving. ⁣
 
Ook wanneer u angst heeft voor de tandprotheticus, of lang niet bent geweest bent u bij ons op het juiste adres. Een (nieuw) kunstgebit is altijd wennen, maar wij zullen u goed begeleiden tijdens het gehele proces. ⁣

Wilt u een afspraak maken? stuur dan een mail naar: info@loftustandprothetiek.nl

Rebasing van uw prothese

Rebasing van uw prothese

Naarmate uw tandvlees slinkt gaat uw prothese los zitten. Om de ontstaande ruimte op te vullen wordt een rebasing uitgevoerd. Wanneer uw prothese losser komt te zitten of er etensresten onder blijven zitten wordt een rebasing aangeraden. Na een rebasing past het kunstgebit weer goed in uw mond.

Immediaat prothese

Immediaat Prothese

Een tijdelijke gebitsprothese die direct geplaatst wordt na het trekken van de tanden en/of kiezen. Voor het trekken wordt een afdruk gemaakt van uw huidig gebit. Op basis van deze afdrukken wordt een prothese gemaakt. Deze prothese wordt direct na het trekken geplaatst en zal worden aangepast naarmate de vorm van uw mond verandert. Uiteindelijk zal deze prothese plaatsmaken voor een definitieve prothese.

Klikgebit op implantaten

Klikgebit op implantaten

Een uitneembare prothese die gedragen wordt op implantaten. Vaak wordt gesproken van een klikgebit, maar lang niet alle prothesen klikken op de implantaten. Een klikgebit is een prothese voor zowel boven- als onderkaak.

Partiële prothese

Partiële prothese

Een van de meest eenvoudige oplossingen om enkele afwezige tanden en/of kiezen te vervangen. Een partiële prothese is volledig uit kunststof gemaakt en rust op het tandvlees.

Frame prothese

Frame prothese

Een frameprothese is ook een partiële prothese, maar heeft een metalen basis waarop kunsttanden gemonteerd zijn. Bij een frameprothese bieden uw eigen tanden steun aan de metalen basis, terwijl de kunststof op uw tandvlees rust. Ook deze prothese is uitneembaar.

Kunstgebit

Kunstgebit

Een van de meest gebruikte oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden: een uitneembare prothese. Een volledige prothese dient als vervanging van uw gebit wanneer deze niet aan alle natuurlijke functies kan voldoen. De prothese wordt volledig van kunststof gemaakt en u zult enige tijd nodig hebben om te wennen aan deze nieuwe oplossing. Na enige gewenning zal uw gebit als van eigen voelen.

Ontspannen en professionele sfeer

Aandacht voor angst
98%
Vaste behandelaar
86%
Persoonlijke aandacht
92%
0F63BD58-4BB5-4672-BC90-49CC8946995C-kopie-scaled.jpg

Uw gebitsprothese specialist

Mijn naam is Frederick Loftus, sinds 1986 werkzaam als tandtechnicus. Tot op de dag van vandaag volg ik zowel nationaal als internationaal cursussen en workshops en heb daarmee voortdurend mijn kennis verbreed. Eerder werkte ik meer dan 10 jaar voor meerdere internationale dentale producenten als trainer en productspecialist. Na mij in Nederland te hebben gekwalificeerd als Tandprotheticus besloot ik mij op mijn passie tandprothetiek te gaan richten.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als Tandprotheticus buiten Purmerend, heb ik besloten om ook in mijn eigen woonplaats, waar ik nu al ruim 20 jaar woon, te gaan praktiseren.

In onze sfeervol ingerichte praktijk aan de Nieuwstraat 11A, ontvang ik u graag in een ontspannen en professionele atmosfeer. Persoonlijke aandacht staat voor ons op de eerste plaats. Met onze kennis en vaardigheden streven wij er naar om u het best mogelijk te bieden en uw wensen op ons vakgebied te vervullen.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak?  info@loftustandprothetiek.nl