Tarieven

0F63BD58-4BB5-4672-BC90-49CC8946995C-kopie-scaled.jpg
Vastgestelde tarieven 2022

Tarieve 2022

Loftus Tandprothetiek heeft contracten met (bijna) alle verzekeraars. Voor vergoedingen van uw prothese gelden in het algemeen de een aantal regelingen.

Wat wordt vergoed in uw basis- en aanvullende verzekering?

Loftus Tandprothetiek heeft contracten met (bijna) alle verzekeraars. Voor vergoedingen van uw prothese gelden in het algemeen de volgende regelingen:

De kosten van al onze behandelingen zijn afhankelijk van uw specifieke situatie. Wij declareren de kosten op basis van de contractprijs van uw verzekeraar. Wij zijn bekend met alle regelingen die gelden bij de diverse zorgverzekeraars. Komt u er zelf niet uit? Bel dan gerust, dan kunnen wij samen naar de mogelijkheden kijken.

Een kunstgebit (boven en/of onder) wordt voor 75% vergoed uit de basisverzekering. Wij brengen de overige 25% in rekening, die u veelal geheel of gedeeltelijk van uw verzekeraar terugkrijgt. Dit is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. De kosten van een kunstgebit worden één keer per 5 jaar voor 75% betaald door de basisverzekering. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering kunt u voor de rest geheel of gedeeltelijk vergoeding ontvangen.

Vooraf dient altijd toestemming gevraagd te worden aan uw verzekeraar. Bij toestemming worden alle kosten door de verzekeraar vergoed op de wettelijke bijdrage na. Deze eigen bijdrage kunt u mogelijk geheel of gedeeltelijke verhalen op uw aanvullende verzekering.

Een gedeeltelijke (partiële) kunsthars- of frameprothese wordt niet door de basisverzekering vergoed. U ontvangt de gehele rekening van ons. De verzekeraar bekijkt of u voor een (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komt uit uw aanvullende verzekering.

Uit de basisverzekering wordt 90% vergoed voor reparatie van uw kunstgebit. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering wordt de overige 10% geheel of gedeeltelijk vergoed.

Uit de basisverzekering wordt 90% vergoed voor rebase/passend maken van uw kunstgebit. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering wordt de overige 10% geheel of gedeeltelijk vergoed.