Over ons

De praktijk

Loftus Tandprothetiek

Mijn naam is Frederick Loftus, sinds 1986 werkzaam als tandtechnicus. Tot op de dag van vandaag volg ik zowel nationaal als internationaal cursussen en workshops en heb daarmee voortdurend mijn kennis verbreed. Eerder werkte ik meer dan 10 jaar voor meerdere internationale dentale producenten als trainer en productspecialist. Na mij in Nederland te hebben gekwalificeerd als Tandprotheticus besloot ik mij op mijn passie tandprothetiek te gaan richten.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als Tandprotheticus buiten Purmerend, heb ik besloten om ook in mijn eigen woonplaats, waar ik nu al ruim 20 jaar woon, te gaan praktiseren.

In onze sfeervol ingerichte praktijk aan de Nieuwstraat 11A, ontvang ik u graag in een ontspannen en professionele atmosfeer. Persoonlijke aandacht staat voor ons op de eerste plaats. Met onze kennis en vaardigheden streven wij ernaar om u het best mogelijk te bieden en uw wensen op ons vakgebied te vervullen.

Expert

Als tandprotheticus ben ik de expert in het aanmeten en vervaardigen van protheses die uit uw mond te nemen zijn. Ik oefen daarmee een wettelijk erkend beroep uit en bezit daarmee zowel de nieuwste technische- als medische kennis. Mijn

 Deskundigheid als tandprotheticus is toegespitst op het herstel van het kauwvermogen van patiënten die volledig of gedeeltelijk tandloos zijn. Tandprotheticus is een beschermd beroep onder de Wet BIG, maar kent geen BIG-registratie.

Wilt u meer informatie of een persoonlijke afspraak?  info@loftustandprothetiek.nl

Ontspannen en professionele sfeer

Aandacht voor angst
98%
Vaste behandelaar
86%
Persoonlijke aandacht
92%
0F63BD58-4BB5-4672-BC90-49CC8946995C-kopie-scaled.jpg

Tarieven

Bent u benieuwd naar de kosten voor een nieuw kunstgebit? Lees hier alles.

scedule

Onze locaties

Wij ontvangen u graag op onze locatie in Purmerend of in De Rijp

Behandelingen

Heeft u een nieuw kunstgebit nodig? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.