Werkwijze

A791484D-C534-4DD6-BDFF-8E5078D2F17E-6DA0B78E-0785-4C10-8878-852B9144AA46 kopie
Wij begeleiden u van A tot Z

Maak kennis met onze Werkwijze

Loftus Tandprothetiek staat voor u klaar. Voor een nieuw kunstgebit of voor reparaties aan uw kunstgebit behandelen we u in een vertrouwde en veilige omgeving. ⁣

Wij zijn gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten en wij hebben de technische en medische kennis in huis. Daarnaast zijn wij ook gecontracteerd met alle zorgverzekeraars en worden reparaties klaargemaakt terwijl u wacht!⁣

Het bekijken van de algehele gezondheidstoestand van de mond. Na aanleiding van het onderzoek wordt een advies gegeven betreffend uw mondgezondheid en een passende oplossing besproken.

Het maken van een eerste afdruk kan ook tijdens het adviesgesprek. Bij een vervolgafspraak wordt een definitieve afdruk gemaakt. Aan de hand van de definitieve afdruk worden sjablonen gemaakt die gebruikt worden voor het aanmeten van uw mond.

Aan de hand van deze sjablonen en de gekozen tanden wordt een proefopstelling gemaakt in was. Tijdens deze fase zijn aanpassingen nog mogelijk, waarna het gebit is een finaal product omgezet wordt.

Tijdens deze fase wordt het finale product geplaatst en voor het laatst gecontroleerd. Na het plaatsen is een vervolgafspraak wenselijk om mogelijke (gewennings)problemen te bespreken of te verhelpen.

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Indien uw gebit zou breken kan u na telefonisch contact vaak direct langskomen. Bij spoed kunt u ook buiten openingstijden en in het weekend telefonisch contact opnemen.

Ons team

Wilt u eerst kennis maken voordat u bij ons patiënt wordt? Maak kennis met ons!

scedule

Onze locaties

Wij ontvangen u graag op onze locatie in Purmerend of in De Rijp

Behandelingen

Heeft u een nieuw kunstgebit nodig? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.